Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Ékszer, amely összeköt

Ékszer, amely összeköt

| Madarász Réka | Sztárok

Egy soproni ékszerüzlet-tulajdonos az egyik ügyfele kérésére készített először fonalas ékszert. Akkor még nem sejtette, hogy a meglepő ötletből márka lesz. Mi több, egy olyan ékszer, amely embereket köt össze.

– Amikor megrendelték tőlünk az első fonalas ékszert, a gyerekeimnek annyira megtetszett, hogy ők is kértek, aztán egyre többen és többen – mesélte Jury Beáta vállalkozó, aki a Várker Kör megálmodója is. – A márkánknak weboldalt készítettünk, influencerekkel reklámoztuk. Sikerünk minden bizonnyal annak is köszönhető, hogy ezekben a filigrán, sportosan elegáns ékszerekben benne van a három gyerekem fiatalos lendülete, akikkel együtt indítottuk útjára a vállalkozást. 

A szakadásmentes fonállal, speciális csomózással készült karkötőjét mindenki megtervezheti saját magának. Kiválaszthatja a medál fazonját, anyagát, a fonál színét. Ugyanígy lehetőség van nyaklánc, bokalánc és gyűrű tervezésére is. Négyféle anyag és ötszázféle fazon közül választhatunk, plusz gravírozással pedig még személyesebbé tehetjük az amúgy is mutatós csecsebecsét. A kézzel készült ékszer azért is kiváló ajándék ballagásra, esküvőre, szülinapra, mert folyamatosan hordható, és az a tapasztalat, hogy a tulajdonosaik nem is szívesen válnak meg tőle.

– Ezek az ékszerek összekötik az embereket. Gyakori, hogy az anya vesz egyet a lányának, majd a lány a nagymamájának. Olyan is előfordult már, hogy négy fodrász kolléganő kért ugyanolyan fésűs medált – tette hozzá Beáta. – Időről időre szervezünk adományprogramokat is. Nemrégiben például egy kutyatappancs formájú medállal rukkoltunk elő, és a bevétel tíz százalékát a győri állatmenhely javára fordítottuk. Egy másik fazont kifejezetten azért találtunk ki, hogy a Soproni Gyógyközpont részére gyűjthessünk.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...