Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Dua Lipa odamondott

A magyar rajongók idén is találkozhatnak az énekessel

Dua Lipa odamondott

| Kóczán Bálint | Sztárok

Kemény, beszólós dallal küldi melegebb éghajlatra a visszakúszó exeket Dua Lipa. A szexi énekesnő nemrég jelentkezett látványos video­klippel.

Már 2 év eltelt, mióta az összetéveszthetetlen hangú, albán származású énekesnő, Dua Lipa belopta magát a rajongók szívébe Be The One című dalával. Miss Lipa hamar magára vonta a nagyvilág figyelmét, hiszen amellett, hogy gyönyörű és rendkívül tehetséges, mostanra egy megkérdőjelezhetetlen szenzációvá vált a Föld minden pontján.

A szerencsések tavaly nyáron találkozhattak az énekesnővel élőben a Balaton Sound színpadán, ahol karcos hangjával és egyedi szépségével teljesen elvarázsolta közönségét.

Dua kisasszony legutóbbi megjelenése az IDGAF (azaz I Don’t Give A F*ck) egy kemény, beszólós szakítódal, amely végleg melegebb éghajlatra küldi a visszakúszó exeket. A számhoz egy egyedi és látványos klip is született a New Rules készítőitől, amelyben az énekesnő gyengéd és érzelmes, valamint erős és jégszívű oldala vív meg egymással.

Dua Lipa egyébként a Brit Awards-díjátadón is tarolt, több elismerést is bezsebelt. A magyar rajongók idén is találkozhatnak vele: a Sziget Fesztivál egyik headliner fellépője lesz.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...