Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Casablancából  a világhírnévig

Casablancából a világhírnévig

| Munkatársunktól | Sztárok

Elbűvölő, tehetséges, és egyre többen kedvelik. Ő Faouzia, aki többmilliós rajongótáborra tett szert az elmúlt években köszönhetően többek között a YouTube-ra feltöltött dalainak.

Az ezredforduló évében Casablancában látta meg a napvilágot, és még csak 16 éves volt, amikor már hallatott magáról. Faouzia folyamatosan töltötte fel dalait a YouTube-ra, és egyre több nemzetközi zenei versenyen ért el sikereket csodás hangjának köszönhetően. Nem meglepő így, hogy sokan felfigyeltek tehetségére.  

A marokkói származású, Kanadában élő művész a zenét és dalszöveget is saját maga írja. A csinos énekesnő dalai jellemzően erőteljes mondanivalójúak és inspirálóak.

Fiatal kora ellenére már több sikeres dallal is jelentkezett Faouzia, köztük a Spotify-on több mint 11 milliós streamet generáló Born Without a Heart című szerzeménnyel.

A tehetség legutóbbi kislemeze pedig a Wake Me When It’s Over, amelyhez videoklipet is készített.

A kisasszonyról érdemes még tudni, hogy anyanyelvi szinten beszél angolul, franciául és arabul, kedvenc közösségi oldala a Twitter, és kiválóan zongorázik. Egészen biztosan hallunk még felőle!

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...