Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Bombasláger

Bombasláger

| Kóczán Bálint | Sztárok

Két bombanő slágerétől hangos a világ zenei piaca: Backy G és Natti Natasha legújabb dalát ugyanis csaknem egymilliárdan nézték már meg a legnagyobb videomegosztón.

Becky G és Natti Natasha tűsarkúi előtt hever a latin zenei piac, mióta kihozták a Sin Pijama című dalukat: a megtekintésre igencsak ajánlott hivatalos videó 800 millió (!) kattintás felett jár, vezetik a Billboard latin rádiós játszási listáját, és hetek óta nem lehet őket letaszítani a spanyol rádiós chart trónjáról sem. Itthon is bontogatja szárnyait a pizsamás nóta: egyre jobb helyen áll a Mahasz listáján. A mindössze 21 esztendős Becky G már gondosan egyengeti a színészi karrierjét is: látható volt például a 2017-es Power Rangers filmben, valamint a FOX csatorna Emmy-díjas sorozatában, az Empire-ben. Mindeközben pedig olyan előadókkal turnézott együtt a csinos hölgy, mint Katy Perry, Jason Derulo vagy a Fifth Harmony, illetve közreműködőként feltűnt Pitbull, Daddy Yankee és a CNCO mellett is. 

Natti Natasha egészen kicsi kora óta énekel, 14 évesen írta meg első dalát. Az énekesnő New York-ba ment szerencsét próbálni, majd leszerződtette Don Omar stúdiója, azóta slágerei a videomegosztókon hódítanak.


Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...