Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Anne-Marie és a DJ

Az énekes idén jelentette meg bemutatkozó albumát

Anne-Marie és a DJ

| Kóczán Bálint | Sztárok

Világhírű DJ-vel dolgozott együtt a világ egyik legfelkapottabb női előadója. Anne-Marie és David Guetta közös produkciója pár hete jelent meg, a közönség pedig odavan a dalért.

Ismét egy kiemelkedő produkcióval jelentkezett David Guetta. A világhírű DJ ezúttal az érces hangú Anne-Marie-vel dolgozott együtt, akinek szenzációs vokálja szabta igazán egyedire a szerzeményt.

Anne-Marie neve ismerősen csenghet a Soproni Téma olvasói számára, hiszen már írtunk a szőke tehetségről. A különleges hangú énekesnőt a Rudimental oldalán ismerhette meg a közönség, de azóta számos olyan sláger kapcsolódik a nevéhez, mint a Clean Bandittel közös Rockabye, amely az elmúlt 22 év legsikeresebb toplistavezető felvétele lett a briteknél.

David Guettát szintén nem kell bemutatni: idén emlékezetes fellépése volt a Balaton Soundon, emellett legújabb stúdióalbumát készíti, amely várhatóan szeptemberben jelenik meg.

A nyáron a két karakteres előadó együtt dolgozott, így született meg a Don’t Leave Me Alone.

– Anne-Marie egy csodálatos előadó. Nagyon büszke vagyok erre a felvételre, és alig vártam, hogy mindenkivel megoszthassam! – nyilatkozta Guetta.
Az énekesnő egyébként idén jelentette meg debütáló albumát, amely komoly példányszámban kelt el, így ő az egyik legfelkapottabb új előadó a statisztikák szerint.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...