Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
A legnagyobbak között szerepel

A legnagyobbak között szerepel

| Kóczán Bálint | Sztárok

Nagy siker Bebe Rexha legutóbbi klipes dala és legújabb albuma. Az albán származású amerikai szépség a világ zenerajongóinak egyik kedvence, videóit százmilliók nézik meg.

Bebe Rexha neve világszerte ismerősen cseng, ami nem meglepő, hiszen régóta foglalkozik zenével. A szőke előadó tinédzser korában dalíró versenyt nyert, az utóbbi években pedig a legnagyobb nevekkel dolgozott együtt. Az I’m a mess című legutóbbi kislemeze is sikeresen fut, amely legújabb Expectations lemezének előfutára volt. Az album produceri munkáiban a legendás dalszerző–producer, Max Martin, Ali Payami, JUSSI és Jason Evigan mellett maga az énekesnő is részt vett. 

Bebe legutóbb a Mean To Be című számával hívta fel magára a figyelmet, ami a Billboard Hot Country listát 18 hétig vezette. Legnépszerűbb száma, a G-Eazy-vel közös Me, Myself & I platinaminősítést kapott, és a tracket több mint 715 milliószor streamelték a Spotify-on.

A David Guettával, Nicki Minaj-zsal és Afrojackkel készült Hey Mama című megasláger 1 milliárd feletti YouTube-nézettségnél tart, de további dalai, mint az I Got You vagy a No Broken Hearts is több százmilliós hallgatottságnak örvendenek.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...