Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Sporthírek.

| Sport

Röviden.

Az Euroliga B csoportban

Megtartották a női Euroliga alapszakaszának sorsolását. A Sopron Basket a B csoportba került a Fenerbahce, a Kurszk, a Girona, a Galatasaray, a Basket Landes és a Gdynia együttesével. Nyolcadikként a szeptember végi olaszországi Konferencia kupa második selejtező tornájának résztvevői (Bourges, Schio, Valencia) közül a győztes csatlakozik.

Éjszakai futás

Augusztus 28-án ismét éjszakai futóversenyt tart a Paddy Sportegyesület. Az V. Rádió 1 Sopron Éjszakai futáson két táv: 5 és 10 kilométer között választhatnak a sportolók. A versenyközpont ezúttal is az Erzsébet-kertben lesz, az indulók a kivilágított belvárosban futnak, érintik a Deák teret, a Várkerületet. A közös bemelegítés 19.30-kor kezdődik, a hosszabb táv rajtja 19.45-kor, a rövidebbé 19.50-kor lesz. A versenyre már csak a helyszínen lehet nevezni. Az éjszakai futás után valamennyi teljesítő befutóérmet, a leggyorsabbak pedig kupát és értékes ajándékokat kapnak. További részletek az esemény facebook-oldalán. 

Kapcsolódó cikkek

Folytatódik a küzdelem

Folytatódik a küzdelem

2024. 05. 01. | Munkatársunktól

Papp Klaudia, a Sopron Basket irányítója szerint komoly esélye van a csapatnak arra, hogy bronz­érmesként fejezze be az idei bajnokságot. Ehhez azonba...