Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Sopron KC: két hazai meccs következik

| Munkatársunktól | Sport

A héten kétszer is hazai pályán lép parkettre a Sopron KC férfi kosárlabdacsapata.

A csapat bravúros győzelmet aratott a Kecskemét otthonában. Már a meccs elején előnybe került az SKC, amely a nagyszünetben is vezetett. A második félidőben Boriszov szórta meg a hazaiakat, a végeredmény: Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Sopron KC: 74–92.

– Már az elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, vezettünk, és ezt végig tartani is tudtuk. Sikerült kihasználni a bajnoki szünetet, megérdemelten győztünk Kecskeméten – mondta Kostas Flevarakis vezetőedző. – A nyolc közé kerülés szempontjából nagyon fontos győzelmet szereztünk, de sokat kell tenni még azért, hogy valóban sikerüljön a play-offba jutni.

Az SKC szerdán 18 órakor az Oroszlány, szombaton pedig, szintén este 6-tól a Körmend csapatát fogadja. – Az OSE rendkívül atlétikus csapat, klasszikus center nélkül, nagyon gyors kosárlabdát játszanak – mondta Bors Miklós másodedző. – Kellemetlen stílusú ellenfélre készülünk, de bízom a győzelemben. A Körmend nincs jó formában, edzőváltás is volt a vasi együttesnél, ettől még nagyon nehéz mérkőzésre számítunk. Ezzel együtt bizakodva várjuk a rangadót. 

Kapcsolódó cikkek

Visszavonul a kapitány

Visszavonul a kapitány

2024. 05. 08. | Rázó László

Felhagy a profi kosárlabdázással Fegyverneky Zsófia. A hír még akkor is szíven ütötte a soproni kosárlabda-rajongókat, ha tudták: a közönségkedvenc já...