Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Mozgással ünnepeltek
A gyerekek tesztfeladatsor keretében adtak számot tudásukról a sopronkőhidai sportpályán Fotó: Németh Péter

Családi programokat is tartottak a jubileumi rendezvényen

Mozgással ünnepeltek

| Munkatársunktól | Sport

Idén ünnepli fennállása 10 éves jubileumát a Let’s move team Sportegyesület.

A kerek évforduló alkalmából különböző programokkal várták az egyesülethez tartozó fiatalabb és felnőtt korosztályt. – A 6–12 éves gyerekeknek általános utánpótlásképzés keretében fejlesztjük a mozgását – mondta az egyesület szakmai vezetője, Kis László. – Így, ha a későbbiekben bármilyen sportággal komolyabban akarnak foglalkozni, meglesznek a megfelelő alapjaik.

A gyerekek tesztfeladatsor keretében adtak számot tudásukról a sopronkőhidai sportpályán. A felnőtt sportolóinkat jól megdolgoztattuk: cross feladatokat kaptak, például négyütemű fekvőtámasz, húzódzkodás, traktorkerék-forgatás, majd a pályától felfutottak a Kecske-kilátóig. A 3,8 kilométeres távot többször is teljesíthették a futók. A mozgás mellett családi programokat is tartottak a jubileumi rendezvényen: ugrálóvár és közös gulyásfőzés várta a kicsiket és a nagyokat.

Kapcsolódó cikkek

Csillagos ötös kosárszezon

Csillagos ötös kosárszezon

2018. 12. 19. | Rázó László

Euroliga második hely, magyar bajnoki cím, kijutás a válogatottal a jövő évi Európa-bajnokságra – Fegyverneky Zsófia pályafutása legjobb évét zárta 2018-ban. A rutinos hátvéd családanyaként is folyamatosan helytáll, férjével, Dénes Gáborral és hároméves kisfiával készül a karácsonyra.