Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Megnyílt a soproni koripálya

| Munkatársunktól | Sport

Családi jeges nap keretében nyitotta meg kapuit az idei szezonban a soproni műjégpálya. A létesítmény a tervek szerint jövő márciusig fogadja a korcsolyasport kedvelőit.

A sportfelügyelet és a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség közösen szervezett családi jeges napot múlt pénteken a soproni műjégpályán. Sorversenyek, ügyességi korcsolyás vetélkedők szerepeltek a programban, az U8-as korosztály pedig rövid jégkorong-bemutatót is tartott. 

– Keresztbe rendeztük be a pályát, így egészen testközelből, akár a koripályáról is láthatták az érdeklődők a fiatal jégkorongozóinkat – mondta el Koós Zoltán, a műjégpályát üzemeltető Soproni Jégkorong Sportegyesület elnöke. – Ezután mindenki ki is próbálhatta ezt a szép sportágat, felszerelést biztosítottunk az érdeklődők számára. Ez volt a lényege a családi jeges napnak: toborzó jelleggel hirdettük meg annak érdekében, hogy minél többen kipróbálják a korcsolyázást, illetve a jeges sportokat.

Koós Zoltán hozzátette: a nyitva tartás idén sem változik, a nagyközönség számára szerdán és pénteken 17-től 20 óráig, hétvégente pedig 10-től 19 óráig látogatható a létesítmény. Az őszi szünet időszakában hétvégi rendszerben üzemel a koripálya. Délelőttönként az idei évben is az óvodás és iskolás csoportok korizhatnak, az esti időszakban pedig a jégkorongozók edzéseit tartják meg.

Kapcsolódó cikkek

Folytatódik a küzdelem

Folytatódik a küzdelem

2024. 05. 01. | Munkatársunktól

Papp Klaudia, a Sopron Basket irányítója szerint komoly esélye van a csapatnak arra, hogy bronz­érmesként fejezze be az idei bajnokságot. Ehhez azonba...