Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Hat éve dobogón a soproni diákok

| Munkatársunktól | Soproni fiatalok

A Magyar Ergonómiai Társaság (MET) idén hatodik alkalommal hirdette meg az E2O – Ergonómiai Tervpályázatát a felsőoktatásban tanuló hallgatók számára.

A Soproni Egyetem hallgatói a pályázaton ismét az élmezőnyben szerepeltek – ezúttal három harmadéves iparitermék- és formatervező-hallgató munkáját jutalmazta a szakmai zsűri. Szabó Bence (Simonyi-kar, pályamunka: Drixie – többfunkciós, lakáskiegészítő termék) és Timár István (Simonyi-kar, pályamunka: Unlimited Cekker) megosztva nyerték el a második díjat. A zsűri Vass Martina (Simonyi-kar, pályamunka: helytakarékos gyermek várósarok) munkáját harmadik díjjal jutalmazta. A helyezést el nem ért, de a pályázaton indult soproni diákok sem távoztak üres kézzel, a támogatók további felajánlásának köszönhetően ők is gazdagodhattak egy-egy szakkönyvvel.


A díjakat és a nyereményeket dr. Alpár Tibor, a Simonyi Károly Kar dékánja, az okleveleket a MET képviseletében Mischinger Gábor és Horváth Péter György adta át a hallgatóknak Sopronban.

Kapcsolódó cikkek

Segítenek a kortársaiknak

Segítenek a kortársaiknak

2024. 05. 01. | Madarász Réka

Papp-Garbóczi ­Víta időt és energiát nem kímélve összeállított egy társasjátékot, melyet egy paksi általános iskola hatodikosaival tesztelt. A fantázi...