Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Vásárol 
az interneten?

| Munkatársunktól | Panoráma

Megkérdeztük a soproniakat.

Czákler Katalin:  

Rendszeresen vásárolok magyar és külföldi oldalakról, eddig nem volt negatív tapasztalatom. Hasznos, hogy nyomon tudom követni a csomagom útját. Megtörtént, hogy a Kínából rendelt termék nem érkezett meg az általuk vállalt időre, visszautalták a pénzt, majd a terméket egy hét múlva kihozta a futár.

Lajtai István:

Gyakran élek ezzel a lehetőséggel, hazai és külföldi oldalakat is használok. Arra azonban figyelek, hogy jellemzően csak kisebb értékű, tartós fogyasztási cikkeket vásároljak, a komolyabb, jelentősebb termékeknél a személyes vásárlás élvezi az előnyt nálam. Sajnos a hazai oldalaknál nagy hátrány, hogy magas a szállítási díj.

Raszipovits Ferenc:

Jó dolog az internet, de módjával kell használni. Mert ugye, nem minden arany… Az akcióknak rendesen utána kell járni, illetve összehasonlítani más oldalak kínálataival. Ez így, karácsony tájékán különösen aktuális. Jobban szeretem látni, amit veszek, így sokszor inkább személyesen bemegyek a boltba.


Kapcsolódó cikkek

Megbecsüljük értékeinket

Megbecsüljük értékeinket

2024. 04. 17. | Köves Andrea

– Sopron nemcsak a leghűségesebb, de a legszebb is – nyilatkozta lapunknak dr. Farkas Ciprián a közelgő műemléki világnap apropóján. Április 18. Sopro...

Éves soproni borpárbaj

Éves soproni borpárbaj

2024. 04. 17. | Szilágyi Andrea

– Fontos, hogy Sopronban a bornak ne csak múltja, hanem jövője is legyen – emelte ki dr. Farkas Ciprián a pénteken megrendezett 2024-es Soproni borvid...