Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Quo vadis, Európa?

| Munkatársunktól | Panoráma

A Konzervatív Fiatalok Sopronért Mozgalom „Quo vadis, Európa? – család, nemzet, kereszténység jövője egy újjászülető birodalom árnyékában” címmel tartott pódiumbeszélgetést múlt héten a Liszt Ferenc Kulturális Központ Munkácsy termében.

A résztvevőket Lagler András, a mozgalom alapítója köszöntötte. A rendezvényen Pócza István, az Alapjogokért Központ vezető elemzője, Gavra Gábor újságíró, Petrőcz Jordán történész és Longauer András, Protest alapító osztotta meg gondolatait a résztvevőkkel. A város részéről dr. ­Farkas Ciprián önkormányzati képviselő, tanácsnok foglalt állást az Európát és Magyarországot érintő aktuális kérdésekről.

A fórumon elhangzott: azért hívták életre a pódiumbeszélgetést, hogy azokról a nemzeti sorskérdésekről essen szó kompetens szakemberek segítségével, amelyek ennek a nemzedéknek ezekben a napokban nagyon fontosak. Ezek a témakörök: a család, a nemzet és a kereszténység.

Az eseményen részt vett Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője és Péli Nikoletta önkormányzati képviselő is.

Kapcsolódó cikkek

Néptáncosok a GYIK-ban

Néptáncosok a GYIK-ban

2024. 04. 24.

Összesen húsz műhelyből csaknem 300 fiatal érkezett a XXI. soproni regionális szóló néptáncvetélkedőre.