Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Lezárják a Keletit

| Munkatársunktól | Panoráma

A Sopronból utazókat is érinti majd a budapesti Keleti pályaudvar májusi, két hétig tartó lezárása – mondta a MÁV-csoport szóvivője.

 Bíber Anett felsorolta a helyszíneket, ahonnan útnak indulva számítani kell korlátozásra. Ezek: Tatabánya, Győr, Hegyeshalom, Sopron, Szombathely, Kaposvár, Dombóvár, Pécs, Baja, Sárbogárd, Pusztaszabolcs, Békéscsaba és utóbbin keresztül romániai útirányok.

A Keletinél a tervek szerint május 13-tól 26-ig tart a karbantartás, ekkor valamennyi, a pályaudvart érintő elővárosi és távolsági vonat menetrendjében lesznek változások, a vonatokat más állomásokra irányítják át. Bíber Anett beszélt arról is, hogy a karbantartás részeként felújítják a peronokat, javítják a vakolatot, ellenőrzik a vasúti infrastruktúrát és cserélik az elhasználódott alkatrészeket is. 

Kapcsolódó cikkek

Megbecsüljük értékeinket

Megbecsüljük értékeinket

2024. 04. 17. | Köves Andrea

– Sopron nemcsak a leghűségesebb, de a legszebb is – nyilatkozta lapunknak dr. Farkas Ciprián a közelgő műemléki világnap apropóján. Április 18. Sopro...

Éves soproni borpárbaj

Éves soproni borpárbaj

2024. 04. 17. | Szilágyi Andrea

– Fontos, hogy Sopronban a bornak ne csak múltja, hanem jövője is legyen – emelte ki dr. Farkas Ciprián a pénteken megrendezett 2024-es Soproni borvid...