Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Köszönet a jóságos segítőnek

| Munkatársunktól | Panoráma

Hirtelen lépett oda hozzájuk a segítő fiatalasszony, akinek a helyszínen meg sem tudták köszönni tettét – ezt szeretné most pótolni Tóth Gyuláné.

Olvasónk a következő történetet osztotta meg velünk: – Férjemmel a kórházba igyekeztünk, úgy terveztük, hogy a Jereván-lakótelepi végállomásról induló egyik autóbusszal utazunk el – kezdett bele nyugdíjas olvasónk. – A félútnál járhattunk, amikor a párom rosszul lett, megszédült.

A telefon nálunk volt, de lemerült, mert feledékenységből nem töltöttük fel – bosszankodtam is emiatt magamban. S ekkor lépett oda hozzánk egy fiatalasszony, aki látta, hogy bajban vagyunk. A jótékony ismeretlen azonnal taxit hívott, s felajánlotta, hogy kifizeti a díjat. Ezt természetesen visszautasítottam. Akkor a nagy idegességben nem volt alkalmam megköszönni mindazt, amit tett. Talán, ha olvassa az újságot, akkor magára ismer. Így karácsony közeledtével nagyon jólesett a segítsége. S egyúttal a mi történetünk egy szép példája annak, hogy vannak jószándékú és segítőkész emberek – zárta Tóth Gyuláné.

Kapcsolódó cikkek

Petárdázni tilos!

Petárdázni tilos!

2019. 12. 18. | Cziráki Viktória

December 31. közeledtével megnő az érdeklődés a tűzijátékok iránt, és elkezdődik a tanakodás, hogy milyen fény- és hangjátékkal kellene feldobni a bulit. A petárdázás továbbra is tilos.

Sopron neve jól cseng

Sopron neve jól cseng

2019. 12. 18. | P. Horváth László

Sopronnak is fel kell készülnie a turizmusban zajló változásokra: az emberek ma már élményekre vágynak, szeretnének mindent egy helyen megkapni. A város és térsége adottságai jók, ezeket kell kihasználni.