Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Készül az ünnepre?

| Munkatársunktól | Panoráma

Megkérdeztük a soproniakat.

Szokolayné dr. Weltler Magdolna: Advent vasárnapjain, a családi hagyományokhoz híven, egy szál gyertyát gyújtok meg. Ezen egyszerűséggel számomra sokkal meghittebb és spirituálisabb az ünnepvárás.


Bakonyi Gáborné:   Igazán különleges lesz az idei karácsonyunk, hiszen nemrégiben született meg a kisfiú dédunokám. Az ünnepek alatt a családtagok meglátogatják és megvendégelik egymást. Az adventi koszorút egyébként jómagam készítem el. 


Nováki Tamás:  Az adventi vásárra, illetve a programokra idén is biztosan kilátogatok majd. Ebben az időszakban a családra, a barátokra is jobban ráirányul a figyelem. A drága ajándékoknál sokkal többet jelent számomra, ha például az unokámtól kapok egy rajzot.


Hann Judith:  A gyermekeim külföldön élnek, de mégsem készülök egyedül a karácsonyra. A munkahelyemen, a brennbergbányai óvodában a kisgyerekekkel számos programot, foglalkozást tartunk. Nagyon szeretik és élvezik ezeket.


Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktor: Augusztus 1-től lehet felvenni a harmadik oltást

2021. 07. 19. | MTI

Megoszlanak a vélemények, hogy kell-e harmadik oltás vagy sem, a WHO is közzétett egy ezzel kapcsolatos szkeptikus állásfoglalást. Félni azonban nem kell ettől, a kormány ugyanis lehetővé teszi a harmadik oltás felvételét, de azt ajánlják, hogy a második oltás után teljen el négy hónap, és a háziorvosok szükség esetén ettől eltérhessenek – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Átadták a fertődi Esterházy-kastély felújított nyugati szárnyát

Átadták a fertődi Esterházy-kastély felújított nyugati szárnyát

2021. 07. 19. | MTI

Átadták a fertődi Esterházy-kastély csaknem kétmilliárd forintból felújított nyugati szárnyát, amelyben három kiállítás, az Arcok és tekintetek – Esterházy-képtár, az Esterházy-porcelánkabinet, valamint az Idővonzatok – Modulated Time, Boldi szobrászművész és Incze Mózes festőművész közös tárlata kapott helyet.