Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Készül az ünnepre?

| Munkatársunktól | Panoráma

Megkérdeztük a soproniakat.

Szokolayné dr. Weltler Magdolna: Advent vasárnapjain, a családi hagyományokhoz híven, egy szál gyertyát gyújtok meg. Ezen egyszerűséggel számomra sokkal meghittebb és spirituálisabb az ünnepvárás.


Bakonyi Gáborné:   Igazán különleges lesz az idei karácsonyunk, hiszen nemrégiben született meg a kisfiú dédunokám. Az ünnepek alatt a családtagok meglátogatják és megvendégelik egymást. Az adventi koszorút egyébként jómagam készítem el. 


Nováki Tamás:  Az adventi vásárra, illetve a programokra idén is biztosan kilátogatok majd. Ebben az időszakban a családra, a barátokra is jobban ráirányul a figyelem. A drága ajándékoknál sokkal többet jelent számomra, ha például az unokámtól kapok egy rajzot.


Hann Judith:  A gyermekeim külföldön élnek, de mégsem készülök egyedül a karácsonyra. A munkahelyemen, a brennbergbányai óvodában a kisgyerekekkel számos programot, foglalkozást tartunk. Nagyon szeretik és élvezik ezeket.


Kapcsolódó cikkek

Petárdázni tilos!

Petárdázni tilos!

2019. 12. 18. | Cziráki Viktória

December 31. közeledtével megnő az érdeklődés a tűzijátékok iránt, és elkezdődik a tanakodás, hogy milyen fény- és hangjátékkal kellene feldobni a bulit. A petárdázás továbbra is tilos.

Sopron neve jól cseng

Sopron neve jól cseng

2019. 12. 18. | P. Horváth László

Sopronnak is fel kell készülnie a turizmusban zajló változásokra: az emberek ma már élményekre vágynak, szeretnének mindent egy helyen megkapni. A város és térsége adottságai jók, ezeket kell kihasználni.