Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

2018-as Sopronért emlékérmesek

| Munkatársunktól | Panoráma

Bemutatjuk Sopronért Emlékérem díjazottjait. Az elismeréseket tavaly, a Hűség Napján adták át.

Kiss János László: aktív idegenvezető 

A soproni turizmusban végzett több évtizedes fáradhatatlan munkásságáért, a város értékeinek bemutatásáért, Sopron jelenének és történelmének népszerűsítéséért Sopronért Emlékérmet kapott Kiss János László nyugalmazott, ám máig aktív idegenvezető.


Kőhidi Péter: 124-szeres véradó 

Aki vért ad, életet ment, az élet pedig a legnagyobb ajándék. Ezt az önzetlen, soproni közösségért végzett tevékenységet ismerte el a közgyűlés azzal, hogy Sopronért Emlékérmet adományozott Kőhidi Péter 124-szeres véradónak.


Posztumusz díj Barna Ferenc Máté atyának

A soproni hitélet és keresztény kultúra ápolásáért, a közélet területén végzett odaadó, önzetlen és fáradhatatlan munkásságáért, a domonkos templom és rendház épületeinek felújítása kapcsán végzett kiemelkedő tevékenységéért, a város jó hírnevének hazai és nemzetközi szinten történő öregbítéséért a közgyűlés posztumusz Sopronért Emlékérmet adományozott a tavaly elhunyt Barna Ferenc Máté atyának.


Kapcsolódó cikkek

Megbecsüljük értékeinket

Megbecsüljük értékeinket

2024. 04. 17. | Köves Andrea

– Sopron nemcsak a leghűségesebb, de a legszebb is – nyilatkozta lapunknak dr. Farkas Ciprián a közelgő műemléki világnap apropóján. Április 18. Sopro...

Éves soproni borpárbaj

Éves soproni borpárbaj

2024. 04. 17. | Szilágyi Andrea

– Fontos, hogy Sopronban a bornak ne csak múltja, hanem jövője is legyen – emelte ki dr. Farkas Ciprián a pénteken megrendezett 2024-es Soproni borvid...