Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Virágruhában Sopron
Idén is a városháza dísztermében köszöntötték a Virágos Sopronért környezetszépítő verseny résztvevőit. Felvételünkön Balázs Endre veszi át az elismerő oklevelet a családi ház kategóriában elért harmadik helyezéséért. Fotó: Filep István

Összesen 44 nevező vett részt az idei megmérettetésen

Virágruhában Sopron

| Szilágyi Andrea | Városi hírek

Idén is virágokkal díszítették az intézményeket, családi házakat, balkonokat, erkélyeket, teraszokat és a vállalkozások épületeit a lelkes jelentkezők – több tucatnyian neveztek a Virágos Sopronért környezetszépítő versenyre.

A Virágos Sopronért díjátadóján dr. Farkas Ciprián köszöntötte a vendégeket. – Sopron zöld város, melyhez önök is hozzájárulnak saját kertjeik, tereik szépítésével – mondta a polgármester. – Köszönöm, hogy szívükön viselik, hogy a város lakói szép és minőségi környezetben élhessenek. A verseny nyertese Sopron városa.

– A zsűri munkája igazából nem is munka. Kiteljesedtünk, mikor meglátogattuk a kertjeiket, balkonjaikat – folytatta Mágel Ágost önkormányzati képviselő, a zsűri elnöke.

A díjátadón nemcsak a nyerteseket jutalmazták, minden résztvevőnek ajándékutalvánnyal köszönték meg munkáját. Ezeket dr. Farkas Ciprián polgármester, dr. Simon István alpolgármester és Mágel Ágost adta át a versenyre nevezőknek.

A díjátadón egyperces néma csenddel emlékeztek meg Szigethi Sándorról, aki néhány nappal ezelőtt hunyt el. Vállalkozások kategóriában elért első helyezésének díját özvegye vette át.



Ide kattintva elérhető a helyezést el nem ért résztvevők névsora is.

Tekintse meg videóajánlónkat és kvízünket is!

Kapcsolódó cikkek

A helyi értékek őrei

A helyi értékek őrei

2024. 05. 01. | Köves Andrea

A 155 éves múlttal rendelkező Soproni Városszépítő Egyesület megtartotta a napokban éves közgyűlését, ennek apropójából beszélgettünk Józan Tiborral,...