Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Ússzanak a fiatalok?

| Városi hírek

Megkérdeztük olvasóinkat.

Tikosi Gyula: Anna lányommal éppen a minap érdeklődtünk az uszodában az úszási lehetőségekről. Fiatalabb koromban jómagam versenyszerű labdarúgó voltam, így szeretném, ha gyermekem is rendszeresen sportolna. Fontos, hogy fiatal korban megszeressék a mozgást, ami majd később az életük része lesz.


Gosztoláné Balogh Eszter: A gyermekeim egyelőre még nem járnak úszni, jelenleg inkább otthon atletizálnak. Úgy vélem, az egészség megőrzése, a testi fejlődés segítése érdekében mindenfajta sportolás, mozgás hasznos. A felesleges energiáikat így le tudják vezetni, ezért is különösen jó dolog, hogy az önkormányzat támogatja az úszásoktatást.


Witzmann Bakonyi Renáta: A nagyobbik lányom, Zsófia korábban már részt vett az úszásoktatásban. A többiekhez hasonlóan ő is nagyon élvezte. Emma még kicsit fél a víztől, de talán ez megváltozik, és ő is nagy örömmel jár majd az uszodába. Azt jó dolognak tartom, hogy már gyermekkorban megtanuljanak úszni, hiszen így a felnőttek is nyugodtabban engedik őket strandoláskor a medencébe.


Kapcsolódó cikkek