Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Szívesen tölti szabadidejét a soproni parkokban?

Megkérdeztük olvasóinkat

Szívesen tölti szabadidejét a soproni parkokban?

| Városi hírek

Az utca embere válaszolt.

dr. Kern András:

Szeretem az Erzsébet-kertet. Itt szaladgálhat a kutyám a fűben, van hely bőven játszani úgy, hogy mást nem zavarunk. Nemrég úgy hallottam, hogy a Koronázódombon is elkészült a park, biztos, hogy meglátogatom, ha jó idő lesz.

Czetin Zoltánné:

A soproni parkerdőben gyakran útba ejtük a kilátókat és a Szalamandra-tavat is. A friss levegőn kényelmes tempóban szinte észrevétlenül meg lehet tenni 10–12 kilométert. Az ilyen kiadós séták után mindig megjön a kedvem egy jó forró csokihoz.

Horváth Róbert:

Szeretek kimenni a Széchenyi és a Deák térre ücsörögni. Mindig megnyugtat, amikor hátradőlök, és csak figyelem a közlekedőket, meg a galambokat. Gyakran találkozom így ismerősökkel, akik leülnek mellém egy jóízű beszélgetésre.

Kovács Lászlóné:

Unokáimat szívesen viszem a botanikus kertbe sétálni, az ott található tavacska tisztításában egyszer magam is részt vettem. Nemrég vettem csak észre, hogy a Citadellán, a KRESZ-parknál új játszótér van, már tervezem, hogy legközelebb oda megyünk a kicsikkel játszani.


Kapcsolódó cikkek

A helyi értékek őrei

A helyi értékek őrei

2024. 05. 01. | Köves Andrea

A 155 éves múlttal rendelkező Soproni Városszépítő Egyesület megtartotta a napokban éves közgyűlését, ennek apropójából beszélgettünk Józan Tiborral,...