Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Közgyűlés

| Munkatársunktól | Városi hírek

Megtartotta szeptemberi közgyűlését a város képviselő-testülete, összesen 12 témát tárgyaltak meg Sopron vezetői az elmúlt csütörtökön.

Kocsis Zsuzsanna, az Egyesített Bölcsődék igazgatójának vezetői megbízatása december 31-én lejár, ezért az állásra pályázatot írtak ki.

A Soproni Zsinagógáért Közalapítvány felügyelőbizottsági tagjának Laincsák Istvánt választották meg. Felülvizsgálták az építményadóról szóló önkormányzati rendeletet, hatályon kívül helyezve a reklámhordozók ilyen jellegű adóját.

A Fehér út környékén található közterület új neve Hagymaburok utca lett. Eredetileg Szántó Róbert utcára nevezték volna át, de a Városfejlesztési Bizottság ezt az elnevezést máshová, nagyobb közterületre szánja. Arról is döntöttek, hogy ismét pályázatot írnak ki a helyi, autóbusszal végzett személyszállítási feladatok ellátására. A rendkívüli ülésen módosították a város költségvetését: újabb 3️0 millió forintot különítettek el a koronavírus elleni védekezéssel kapcsolatban felmerülő önkormányzati kiadásokra.

Kapcsolódó cikkek

Valódi értéket teremtenek

Valódi értéket teremtenek

2024. 04. 24. | Etzl Edgár

– A múzeumnegyedben színvonalas keretek között mutathatjuk be Sopron gazdag történelmét és kultúráját – mondta az építőipari nívódíj emléktáblájának l...