Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Becsöngettek
Jubileumi tanévnyitó a Soproni Széchenyi István Gimnáziumban, felvételünkön Farkas Gábor igazgató. Fotó: Elek Szilveszter

Jubileumi tanévnyitót tartottak a Széchenyi-gimnáziumban

Becsöngettek

| Városi hírek

Városunkban mintegy 10 ezren – diákok és hallgatók – kezdték meg a 2022/23-as tanévet, amelyet ünnepélyes keretek között a Deák téri iskolában nyitottak meg múlt csütörtökön.

Az eseményen részt vett dr. Farkas Ciprián polgármester, aki szimbolikusan átadta az önkormányzat által finanszírozott füzetcsomagokat az elsős és másodikos tanulóknak. Beszédében kiemelte, városunk intézményei jelenléti oktatásra készülnek.

Nemcsak az általános iskolákban kezdődött el az oktatás, a Soproni Széchenyi István Gimnáziumban is ünnepélyes keretek között nyitották meg az intézmény 173. tanévét. Az intézmény 100 éve viseli a legnagyobb magyar nevét, a centenáriumra számos különleges programmal készülnek, amelyet az önkormányzat anyagilag is támogat. 

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Valódi értéket teremtenek

Valódi értéket teremtenek

2024. 04. 24. | Etzl Edgár

– A múzeumnegyedben színvonalas keretek között mutathatjuk be Sopron gazdag történelmét és kultúráját – mondta az építőipari nívódíj emléktáblájának l...