Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Nyári slágergyanú
Charli XCX

Energikus és monumentális lett az új dal

Nyári slágergyanú

| Kóczán Bálint | Sztárok

A pop ikonikus úttörője, Charli XCX monumentális nyári dallal rukkolt elő. A produkcióhoz a világ egyik legsikeresebb fiatalja, Lizzo is csatlakozott.

 A Blame It On Your Love egy igazán energikus és monumentális nyári dal, amely progresszív csavarokon és hátborzongatóan jó vokálokon keresztül pörgeti fel a hallgatóságot. Igazi slágergyanús kollaboráció.

A belevaló énekesnőhöz a fantasztikus hangú detroiti csoda, Lizzo is csatlakozott, akit a Forbes máris beválogatott 2018 30 legsikeresebb 30 év alattija közé. Ráadásul a tavaly megjelent Truth Hurts, valamint az idén debütáló Juice című slágerei a rádiók kedvencei közé is beférkőztek világszerte.

Charli XCX egyébként ismertségét nagyban köszönheti Iggy Azalea 2014-es slágerlista-vezető dalának, a Fancy-nek, amiben láthatjuk. Boom Clap című slágere a Csillagainkban a hiba film­zenére is felkerült, és komoly népszerűséget hozott számára. Az énekesnő karrierje során eddig számtalan kislemezt és több nagylemezt is kiadott. 

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...