Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Nincs több romantika

Opitz Barbara harmadik klipjét forgatta nemrég

Nincs több romantika

| Kóczán Bálint | Sztárok

Opitz Barbi tüzes oldalát mutatja meg legújabb kisfilmjében! Bár az énekesnő neve „nem folyik a csapból”, videóit eddig mégis 35 millióan tekintették meg.

Harmadik klipjével örvendeztette meg rajongóit Opitz Barbara. A 2016-os X-Faktor-győztes énekesnő korábbi két videóját (Végem, Nincs az a pénz) közel 35 millióan látták a YouTube-on, de az új is bombasikernek ígérkezik.


Nincs több romantika: ez Opitz Barbi legújabb dalának címe, amely Burai Krisztián szerzeménye – ő felelt a dallamért és a szövegért is. Vele már korábban is nagy sikerrel dolgozott együtt az énekesnő. Az új dal ismét Barbara kedvenc stílusában készült: a reggaeton és az R&B ötvözete, ezúttal keleties dallamokkal megfűszerezve.


– A tavalyi évben Törökországban voltam, nagyon megihletett a keleti kultúra. Az új számba belefűzött keleties motívumokat többek között ez az utazás ihlette, bár nem kifejezetten a török dallamvilágot emeltünk be – mesélte az X-Faktor győztes, aki mesés környezetben forgatta le új klipjét. A Shiraz Hotel fürdője és díszítései jól hozzák a keleti kényelem érzését. A fiatal énekesnő ismét bizonyságot tesz bámulatos tánctudásáról. A koreográfiában profi táncosok szerepelnek Barbi mellett. Vigyázat, forró lett!

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...