Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Latin együttműködés

Európai turnéra indul nyáron Shakira

Latin együttműködés

| Kóczán Bálint | Sztárok

Új slágerrel kezdte az évet Shakira. A szexi énekesnő egy igazi szívtipróval, Ma­lu­má­val dolgozott együtt, és közös daluk óriási siker lett.

Újabb single jelent meg Shakira tizenegyedik albumáról, az El Doradóról. A csinos énekesnő Trap című felvételét hamar megszerették a rajongók, csak a Spotify oldalán több mint 14 millió streamet gyűjtött pár hét alatt, és ez a szám biztosan még tovább fog növekedni.


A Trap, amely egyben a dal stílusáról is sokat elárul, egy újabb együttműködés a kolumbiai énekesnő és honfitársa, az igazi latin szívtipró, Maluma között. Korábban a Chantaje című sláger kapcsán egyesítették erőiket, amelynek a klipje 2 milliárd (!) megtekintés felett jár már.


Shakira új albuma egyébként A legjobb latin pop album kategóriában jelölt volt az idei Grammy-díjátadón, európai turnéját pedig június 3-án kezdi meg Ham­burg­ban.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...