Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Jubileumra készülnek
A Pair o’ Dice tagjai a Retro Rádió Bochkor című műsorában csaptak a húrok közé.

Országos rádióban zúzott a soproni a Pair o’ Dice

Jubileumra készülnek

| Kóczán Bálint | Sztárok

Az egyik legnépszerűbb rádiós ébresztő műsorban lépett fel nemrég a Pair o’ Dice, amely jövőre ünnepli 10 éves fennállását. Pohl Dávid, a formáció egyik tagja az élményekről mesélt, és arról, hogy már gőzerővel készülnek a jubileumra, miközben új dalokat vesznek fel.

– Kicsit nehéz volt ilyen korán teljesíteni, de nagyon élveztük minden percét a rádiós szereplésnek. Rendkívül kedves és segítőkész volt velünk mindenki, így utólag is nagyon szépen köszönjük ezt a profi hozzáállást – mondta Pohl Dávid. A soproni formáció a Retro Rádió Bochkor című műsorában csapott a húrok közé, és ébresztette a hallgatókat.

– Természetesen mindenféle visszajelzés érkezett, de rengeteg új követőt kaptunk, ami jó jel. Azt azért mindenkinek tudnia kell, hogy a mi zenénk nem feltétlenül rádióbarát, de abban biztosak vagyunk, hogy aki reggel hallgatta a fellépésünket, az felkapta a fejét, mert még ilyet országos rádióban biztos nem hallott – tette hozzá a gitáros.

A zenekar tartalmas évet zár, hiszen miután elkezdődött a koncertélet, több fesztiválon is fellépett, és idén még négy nagyszabású bulija lesz. A srácok hamarosan Zalaegerszegen és Győrben is zenélnek, a fővárosban pedig két koncertjük lesz.


– A mostani év kezd hasonlítani ahhoz, amit 2019-ben abbahagytunk a koronavírus-járvány előtt. Reméljük, hogy már semmilyen akadály nem hátráltat minket, hogy előrébb jussunk, és remélhetőleg minden évet legalább ilyen jól tudunk zárni. Emiatt természetesen a közönségnek is nagyon hálásak vagyunk!

Dávidtól megtudtuk, hogy a Pair o’ Dice jövőre ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját, erre már „gyúrnak”.

– Gőzerővel készülnek az új dalok, amiket a terveink szerint jövő év elején fel tudunk venni, hogy majd ezeket is bemutathassuk az élő koncerten. Tavasszal egy nagyszabású, jubileumi bulival szeretnénk megemlékezni tízéves létezésünkről. Rettentő gyorsan elröppent ez a 10 év, sok-sok meglepetésen gondolkodunk.

A soproni zenészek remélik, hogy a húsz-, harminc- vagy akár a negyvenéves fennállását is megéli a csapat. A tavaszi koncerten várhatóan a korábbi tagok is részt vesznek, és extra hosszú koncertműsorral készülnek, ami átöleli ezt a komoly időszakot. 

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...