Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
A nyár nagy slágere

Az énekes a Balkán egyik legfényesebb popcsillaga

A nyár nagy slágere

| Kóczán Bálint | Sztárok

Megérkezett a nyár egyik legnagyobb slágerének kikiáltott Off Guard! Az előadó pedig nem más, mint a csodálatos Elvana, aki egy népszerű amerikai rapperrel dolgozott együtt.

Elvana 2001-es karrierje óta rendkívül sok dallal jelentkezett. Első angol albumán egy éve dolgozik a csinos előadó, aki nemrég egy bombasikernek kikiáltott dallal rukkolt elő.


Elvana Gjata, művésznevén Elvana minden kétséget kizáróan a Balkán egyik legfényesebb popcsillaga, aki nemcsak gyönyörű, hanem tehetséges is.
Azm albán énekesnő–dalszerző karrierje 2001-ben kezdődött, azóta több mint 50 single-lel és 2 albummal büszkélkedhet. A multitalentum a Dancing with the Stars Albania táncos tévéműsort is megnyerte.


Elvana most már több mint egy éve munkálkodik első angol nyelvű lemezén a díjnyertes dalszerző, Jason „Poo Bear” Boyd oldalán. Tavaly már megragadta a rajongók figyelmét a Forever is Over című dalával, amelynek produceri munkálatait nem más végezte, mint David Guetta.
Pár hete pedig potenciális nyári slágerként megérkezett a csinos Elvana legújabb produkciója, az Off Guard. A nóta közreműködője Ty Dolla $ign népszerű amerikai rapper, aki a Kaliforniában forgatott videoklipben is szerepel.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...