Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

XIV. SRSE Focitorna

| Munkatársunktól | Sport

A Soproni Rendvédelmi Sportegyesület tizennegyedik alkalommal szervezte meg hagyományos rendészeti tornáját a Gárdonyi Géza Általános Iskola sportcsarnokában.

A résztvevő nyolc együttest (SRSE, Roto, rendőrség, polgármesteri hivatal, tűzoltóság, GYSEV, büntetés-végrehajtási intézet, mentők) két négyes csoportba osztották a szervezők. A csoportok első–második helyezettjei játszhatták a négyes döntőt.


Az egész napos tornán kiélezett, de sportszerű mérkőzések zajlottak, a játékosok hozzáállása példaértékű lehet némely kispályás együttes számára is. A szoros mérkőzésekre jellemző, hogy a polgármesteri hivatal gárdája csupán a gólkülönbség miatt maradt le a csoportelsőségről. Szinte minden csapatban akadt egy-egy rendkívüli teljesítményt nyújtó sportoló, közülük is kiemelkedett a polgármesteri hivatal fürge lábú játékosa, dr. Kovács Gábor aljegyző.


A tornát végül a „házigazda” SRSE nyerte, második a Roto, harmadik a rendőrség, negyedik a polgármesteri hivatal csapata lett. Gólkirály Wertetics Szilveszter (SRSE) 9 góllal, a legjobb kapus címet Jabronka Csaba (GYSEV) nyerte el.

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.