Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Versengés kispályán

| Sport

Hosszú hónapok kihagyása után hétfőn elkezdődött a kispályás labdarúgó-bajnokság 2021–2022-es szezonja. Idén is két helyszínen zajlanak a meccsek.

Leakasztották a szögről a focicsukákat az amatőr labdarúgók, ugyanis hétfőn elkezdődött a városi kispályás labdarúgó-bajnokság. Idén is három napon – hétfő, szerda, péntek – vannak meccsek változatlan helyszíneken: a Halász Miklós Sporttelepen, illetve a tóparti sporttelepen. A senior bajnokságban nyolc csapat indul, az ő meccsnapjuk csütörtök.

Az első osztályban 16, a másodvonalban 14, a harmadosztályban 9, a negyedikben pedig kilenc csapat nevezését fogadta el a szervező Sopron Városi Szabadidősport Szövetség.

– Terveink szerint az őszi szezon október végére befejeződik – közölte lapunkkal Kósa István, a szövetség elnöke. – Amennyiben a vírushelyzet nem szól közbe, akkor szeretnénk megrendezni a hagyományos advent kupát, illetve január–februárban a téli teremtornát. A 2021–2022-es bajnokság tavaszi fordulói pedig márciusban kezdődnének.

A csapatok sorsolása, illetve a mérkőzések eredményei a www.kispalyasopron.hu oldalon érhetőek el.

Kapcsolódó cikkek

Visszavonul a kapitány

Visszavonul a kapitány

2024. 05. 08. | Rázó László

Felhagy a profi kosárlabdázással Fegyverneky Zsófia. A hír még akkor is szíven ütötte a soproni kosárlabda-rajongókat, ha tudták: a közönségkedvenc já...