Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Vereség a cím­védőtől

| Munkatársunktól | Sport

Az utolsó hazai mérkőzését játszotta a közelmúltban a Turris SE Sopron extraligás asztalitenisz-csapata a Kőszegi úti sportcsarnokban.

Az ellenfél a bajnoki címvédő PTE PEAC együttese volt, s a Baranya megyei gárda igazolta jó hírnevét. Élénk érdeklődés mellett zajlott a találkozó, a hazaiak az esélytelenek nyugalmával léptek asztalhoz, derekasan küzdöttek, minden játszmáért nagy csata folyt. Kramarics Gergő győzelme bizonyította, hogy a bajnok csapat is sebezhető. Az utolsó páros is tartogatott meglepetést, a rutinos Böhm Attila jó játékkal szoros küzdelemre késztette ellenfelét, ám ennek ellenére 3–2-re kikapott. Összességében magas színvonalú mérkőzéseknek voltak szemtanúi a szurkolók, de végül a jobb játék­erőt képviselő pécsiek 6–1-re győztek.


 A hátralévő három fordulót a soproniak idegenben játsszák, sorrendben Gödöllőn, Szegeden és Cegléden. Ha akár egy meccsen is nyerni tudnak, akkor a további mérkőzések eredményétől függetlenül már nem kell félniük a kieséstől.

Kapcsolódó cikkek

Harc az 5–8. helyért

Harc az 5–8. helyért

2024. 04. 24. | Munkatársunktól

Érvényesült a papírforma: a Sopron KC pályahátrányból nem tudta megszorítani az Alba Fehérvár együttesét, a Fejér vármegyei csapat 3–0-s összesítéssel...