Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Tigrisek SE: két csapattal
A Soproni Tigrisek SE játékosai zánkai edzőtáborban is készülnek az NB II. következő szezonjára

Tigrisek SE: két csapattal

| Munkatársunktól | Sport

Két csapattal indul az NB II. ősszel kezdődő bajnoki szezonjában a Soproni Tigrisek SE.

Nagy Tamás elnök elmondta: a tavaly bajnoki címet szerző, elsősorban rutinosabb játékosokból álló csapattól ketten távoztak, új igazolásként pedig csatlakozott a kerethez Kutasi Gergely, aki több száz NB I. A csoportos meccsen szerepelt. Az együttes Balogh Gergely vezetésével végzi a szakmai munkát. 

– A tavalyi U18-as csapatunk olyan kiváló közösséget alkot, hogy közösen úgy döntöttünk: idén elindítjuk őket is az NB II-es felnőtt bajnokságban – mondta Nagy Tamás. – „Ifjú Tigrisek” néven fognak indulni, nekik elsősorban a tapasztalatszerzés a céljuk, ugyanakkor a tapasztalt játékosokból álló, Németh Lehel vezetőedző által irányított csapattól idén is bajnoki címet várunk.

A Tigrisek játékosai múlt héttől kilencnapos edzőtáborban készültek Zánkán.

– Olyan kosárlabdaikonoktól tanulhatnak játékosaink, mint Patonay Imre vagy a sokszoros válogatott Boros Zoltán – tette hozzá Nagy Tamás. – Elméleti, illetve egyéni képzés, rengeteg labdás foglalkozás is szerepel a programban, büszkék vagyunk arra, hogy ilyen nagyságoktól tanulhatnak játékosaink. Úgy gondolom, hogy az edzőtábor tökéletesen illeszkedik a felkészülési programunkba.

Kapcsolódó cikkek

Harc az 5–8. helyért

Harc az 5–8. helyért

2024. 04. 24. | Munkatársunktól

Érvényesült a papírforma: a Sopron KC pályahátrányból nem tudta megszorítani az Alba Fehérvár együttesét, a Fejér vármegyei csapat 3–0-s összesítéssel...