Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

SVSE: új igazolások

| Munkatársunktól | Sport

Az SVSE a tavaszi szezonra alaposan átszervezte csapatát. Az érkező játékosok közül Kunsági Roland kapusposzton erősíti a soproni együttest.

A 188 centiméter magas, 28 éves játékos a szezon végéig kötelezte el magát a lila-fehér klubhoz. Profi pályafutását a Budapesti Honvéd gárdájában kezdte, majd a REAC, az FTC, a Mezőkövesd és Soroksár csapatában játszott, legutóbb az ETO FC hálóőre volt.


Szabó Ádám az átigazolási időszak lejártának utolsó pillanatában érkezett Sopronba. A 22 éves MTK utánpótlás-válogatott középpályásra komoly feladat vár, Bekő Balázs vezetőedző a játék szervezését várja tőle. Az NB I-ben 2016. december 3-án mutatkozott be, csereként állt be az Újpest elleni rangadón. Komolyan építi jövőjét az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán. Fél-, plusz egyéves szerződést kötött vele a soproni csapat.


A szegedi 18 éves utánpótlás-válogatott Kitl Krisztián Diósgyőrből kölcsönbe érkezett Sopronba, szerződése a szezon végéig szól. A DVTK előtt a Kecskemétben és a Budapesti Honvéd együttesében játszott. Tehetségét sok-sok tétmérkőzés lejátszásával tudja kibontakoztatni.

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.