Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Sporttal emlékeztek
Nem csak széchenyisek vettek részt idén a Széchenyi István atlétikai emlékversenyen. Fotó: Németh Péter

Atlétikai versennyel köszöntötték Széchenyi születésnapját

Sporttal emlékeztek

| Munkatársunktól | Sport

Az idei évben is megrendezte a Széchenyi István atlétikai emlékversenyt városunk patinás gimnáziuma, amely a legnagyobb magyar nevét viseli.

Az oktatási intézmény Széchenyi István születésének évfordulójához igazítva szervezi meg a sporteseményt immár negyedik éve.

– Idén is többféle versenyszám várta a fiatalokat: kislabdahajítás, távolugrás, súlylökés, illetve a futószámok: 100, 800 és 1500 méteres síkfutásban is avattunk bajnokot – mondta Papp Katalin, a Soproni Széchenyi István Gimnázium testnevelő tanára. – Koloszár Balázs testnevelő kollégámmal ketten szerveztük meg a sporteseményt, úgy gondolom, ezzel méltó módon emlékezünk iskolánk névadójára.

Széchenyi István atlétikai emlékversenyen ez alkalommal sem kizárólag széchenyis diákok vettek részt: az Anger sportpályán megrendezett megmérettetésen az Eötvös-középiskola, a Berzsenyi-líceum és a Roth-technikum diákjai is ott voltak.

– Az emlékverseny napján tartottuk a Soproni Széchenyi István Gimnáziumban a sportnapot, így az iskola diákjainak egyik fele kirándulni indult, kis túlzással a másik fele pedig ott volt, és teljesítette valamelyik atlétikai versenyszámot, aminek nagyon örültünk – tette hozzá Papp Katalin.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.