Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Sportolj Sopron!
Ismét rengeteg sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők a Novomatic-arénában és a városi stadionban Fotó: Soproni Téma-archívum

Idén szeptember 7-én várják a családokat

Sportolj Sopron!

| Munkatársunktól | Sport

Még több résztvevő sportszervezet, még több sportág és mozgási lehetőség – idén harmadik alkalommal rendezik meg városunkban a Sportolj Sopron! – családi sportnapot.

A sportágválasztó tömegsportrendezvényt az idei évben is közösen szervezi a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség, valamint a város sportfelügyeleti csoportja.

– Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre népszerűbb a rendezvény, idén az eddigi legtöbb sportszervezet jelezte részvételi szándékát, így az érdeklődők legalább huszonöt féle sportág közül válogathatnak – mondta lapunknak Csiszár Szabolcs városi sportfelügyelő. – Sportágválasztó rendezvényről van szó, ezért azt szeretnénk, hogy aki eddig kevesebbet mozgott, az is megtalálja magának azt a mozgásformát, ami legközelebb áll hozzá. A Novomatic-arénában, valamint a városi stadion edzőpályáján várjuk az érdeklődőket, a belépés természetesen ingyenes lesz. A résztvevők között délután háromkor értékes nyereményeket sorsolunk ki.

A Sportolj Sopron! – családi sportnap szeptember 7-én, szombaton 10 órakor kezdődik és 16 óráig tart.

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.