Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Sopron KC: visszatért Milos Boriszov

| Munkatársunktól | Sport

Az átigazolási szezon hajrájában „nagy halat” fogott az SKC: visszatér Sopronba Milos Boriszov, aki korábban nem véletlenül lett közönségkedvenc. A kosaras meghatározó játékos volt abban az SKC-ban, amely bajnoki bronz- és magyar kupa ezüstérmet szerzett.

Pojbics Szabolcs, a klub ügyvezetője szerint nem tervezték, hogy 5. légióst is szerződtetnek, de Boriszov maga jelentkezett, hogy szívesen játszana ismét Sopronban. Nagy örömére a kiváló játékos elfogadta azt, hogy a klub idei költségvetéséhez igazítják a fizetését. A kosaras és Kostas Flevarakis átbeszélték az elképzeléseiket, ezt követően kötötték meg a szerződést. 

– Szívesen jöttem vissza Sopronba, nagyon jól éreztem magam abban az időszakban, amikor itt kosaraztam – mesélte a játékos. – Ugyan az akkori társakból mára csak Takács Norbi maradt, sok barátot szereztem a városban. A vírushelyzet miatt szinte mindenkinek kimaradt egy hosszabb időszak a mérkőzésnaptárból. Nekem sem volt lehetőségem a korábban megszokott keretek között a pályán edzeni, ráadásul egy kisebb műtét miatt rehabilitációs időszak várt rám. Ennek ellenére saját személyi-erőnléti edzővel készültem ebben az időszakban. Úgy gondolom, aki kicsit is ismer, tudja, mennyire komolyan veszem a professzionális sport ezen részét.

Boriszov hozzátette: boldog, hogy újra Sopronban lehet, a klubért játszhat. Nagyon bízik abban, hogy mihamarabb visszatér az élet a korábban megszokott kerékvágásba a pályán kívül és a pályán is.

Kapcsolódó cikkek

Visszavonul a kapitány

Visszavonul a kapitány

2024. 05. 08. | Rázó László

Felhagy a profi kosárlabdázással Fegyverneky Zsófia. A hír még akkor is szíven ütötte a soproni kosárlabda-rajongókat, ha tudták: a közönségkedvenc já...