Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Sopron KC: teljes  a magyar névsor
Bagó Martin (középen) két zalaegerszegi szezon után tér vissza Sopronba

Sopron KC: teljes a magyar névsor

| Munkatársunktól | Sport

Rutinos hazai játékosokkal kötött szerződést a Sopron KC, ezzel teljessé vált a magyar mag, már „csak” a légiósok kiválasztása van hátra a keret kialakításánál.

A Sopron KC bejelentette: két olyan tapasztalt kosaras is marad városunkban, akik tavaly is Sopronban játszottak: Supola Zoltán és Takács Norbert is új kontraktust írt alá. Supola átlagosan 23, Takács Norbert pedig 24 percet töltött a pályán a 2019–20-as szezon bajnoki mérkőzésein, tehát két meghatározó játékost sikerült megtartania az együttesnek.  

Emellett még egy olyan kosárlabdázó érkezik, aki jelentős rutinnal rendelkezik: az irányító Halász Ákos korábban hat évig szerepelt Pécsett, ahol egyik szezonjában csaknem kilencpontos átlaga volt, emellett több mint öt gólpasszt is kiosztott mérkőzésenként. Az „A” csoportban megfordult még a Körmend és a Kaposvár együttesénél is, a legutóbbi szezonban pedig az NB I. B csoportban szerepelt, a Budapesti Honvéd csapatánál. A 29 éves, 183 centi magas játékos legutóbbi idényében csaknem 10 pontos és 7,5-ös lepattanóátlaggal rendelkezett.

Ezzel teljessé vált a magyar kerettagok névsora a 2020–21-es szezonra, amelyben a következő hazai játékosokkal száll harcba az SKC: Halász Ákos, Fazekas Csaba, Supola Zoltán, Takács Norbert, Popadic Miljan, Werner Viktor, Schöll Richárd és Bagó Martin.

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.