Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Sopron Basket: szerződéshosszabbítás
Briann January és Gabby Williams is szerződést hosszabbított a Sopron Baskettel

Sopron Basket: szerződéshosszabbítás

| Munkatársunktól | Sport

Két meghatározó játékosával is szerződést hosszabbított a Sopron Basket.

- A pályán a lányok szállították a remek híreket, míg a csapatépítés terén ügyvezetőnk, Török Zoltán, aki ezúttal örömmel jelentette be két meghatározó játékosunk, Briann January és Gabby Williams szerződéshosszabbítását – olvasható a soproni klub közleményében.

Úgy hiszem, megteremtettük a lehetőségét annak, hogy a csapatunk tovább épülhessen. Ennél többet januárban talán nem is kívánhatnék, hiszen a jelenre és nem a jövőre kell most koncentrálnunk! – utalt az a csapat előtt álló hazai és nemzetközi feladatokra az ügyvezető.

A két kiváló játékos és csapatember egyaránt újabb egy évet írt alá, így a 2021/2022-es szezon csapatának kialakítása a magyar mag egyben tartása után a légiós vonalon is a legjobb irányba halad a Sopron. 

Kapcsolódó cikkek

Eredményes Tigrisek

Eredményes Tigrisek

2021. 12. 01. | Munkatársunktól

A selejtezők sikeres megvívása után az idei évben a kiemelt bajnokságban szerepelnek a Soproni Tigrisek U16-os kosárlabdázói. Több kiváló teljesítmény is van az együttesben, amely a nyolccsapatos „B” csoport 5. helyén áll.

„Csapatként dolgozunk”

„Csapatként dolgozunk”

2021. 12. 01. | Munkatársunktól

Mint arról lapunk is beszámolt, ismét Kostas Flevarakis vezeti a Sopron KC férfi kosárlabdacsapatának edzéseit. A görög szakembert arról kérdeztük, hogy milyen érzésekkel tért vissza városunkba, illetve mit tart jelenleg a legfontosabb tennivalónak.