Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
SKC: még javíthatnak
Az SKC vereséggel zárta az alapszakaszt, a csapat a középszakaszban javíthat Fotó: Németh Péter

SKC: még javíthatnak

| Munkatársunktól | Sport

Vereséggel zárta szereplését az alapszakaszban a Sopron KC, így a Sabáli legénység végül az utolsó előtti helyen végzett a tabellán. Az SKC a négycsapatos alsóházi középszakaszban javíthat.

Benne volt a meccsben egy bravúr lehetősége. Az SKC alapszakaszbeli zárómérkőzésén a nagyszünetben még Sabáli Balázs tanítványai vezettek 8 ponttal, fordulás után azonban az Alba Fehérvár kiváló harmadik negyedet produkált, átvette a vezetést. A meccs hajrájában még volt esély az egyenlítésre, azonban végül óriási csatában három pontos fehérvári siker született. A végeredmény: Sopron KC – Alba Fehérvár: 77 – 80.


– A harmadik negyed volt a döntő, addig sikerült kevés ponton tartani az Albát. Meglepő módon a lepattanó csatát megnyertük, de sajnos nem voltunk elég pontosak távolról és a büntetővonalról sem. Nincs más hátra, mint minél több győzelmet szerezni a középszakaszban – mondta Sabáli Balázs vezetőedző.
Az SKC vereségével az utolsó előtti helyen végzett a bajnoki alapszakaszban. Dénesék így a Jászberény, a Debrecen és a MAFC csapatával játszanak a bajnoki középszakaszban. Az első mérkőzést szerdán este Debrecenben vívja a Sopron KC. Az alsóházi középszakasz első hazai mérkőzése április 14-én, szombaton 18 órától lesz a Jászberény ellen.

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.