Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

SKC: hazai mérkőzések

| Munkatársunktól | Sport

Szerda este a Debrecen együttesét fogadja a Sopron KC, május 4-én, szombaton pedig újabb hazai mérkőzés következik az Atomerőmű SE ellen.

Sabáli Balázs együttese jó sorozatának köszönhetően kedvező helyzetből várja a folytatást: a középszakaszban eddig négy meccsből hármat nyert, így jelenleg összesítésben a rájátszást érő nyolcadik helyen tanyázik az együttes. Múlt héten a Zalaegerszeg ellen mérkőzött a csapat. A találkozót a zalaiak kezdték jobban, de a második negyedben megfordította az állást az SKC. A mérkőzésen végig kiegyenlített játékot láthattak a nézők, a meccs csak az utolsó másodpercekben dőlt el az SKC javára. Angelo Warner kiemelkedően játszott, hiszen 22 pontja mellett 11 lepattanót is gyűjtött, így 35-ös teljesítménymutatóval zárta a meccset. Érdekesség, hogy az SKC ez alkalommal úgy tudott győzni, hogy kizárólag a kezdőjátékosok szereztek pontokat. SKC – Zalakerámia ZTE KK: 70–66. 

– Lassan kezdtünk, aztán feljavult a védekezésünk és könnyű kosarakkal tudtunk fordítani – mondta Sabáli Balázs vezetőedző. – Supola Zoltán sérüléssel bajlódott, a visszatérő Dénes Gábor pedig belenyúlt a labdába – reméljük, a balszerencse-sorozat a folytatásban elkerül bennünket.

Az SKC–DEAC és az SKC – Atomerőmű SE mérkőzés is 18 órakor kezdődik.

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.