Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
SKC: győzelem, majd vereség
A Jászberény ellen hazai pályán győzött a csapat Fotó: Németh Péter

SKC: győzelem, majd vereség

| Munkatársunktól | Sport

A Jászberényt legyőzte, Pécsett azonban vereséget szenvedett a Sopron KC. Sabáli Balázs vezetőedző együttese múlt héten fontos meccset tudott megnyerni hazai pályán.

A Jászberény ugyan vezetett a meccs elején, azonban az SKC Parker, Henderson és Watkins, valamint a fantasztikus napot kifogó, 5 hárompontost szerző Takács Norbert vezetésével megfordította az állást és megszerezte a győzelmet. A végeredmény: Sopron KC – JP AUTO JKSE, 80–68.


Hétvégén Pécsre látogatott az SKC, azonban Parkert és Watkinst leszámítva ismét csapnivalóan dobott a csapat: 22-ből mindössze 3 sikeres triplája volt. A Pécs az egész meccsen vezetett, az utolsó negyedben pedig örömkosárlabdával biztosította be fölényes győzelmét. A végeredmény: Pécsi VSK – VEOLIA - Sopron KC, 84–57.


– A Jászberény ellen megharcoltunk a győzelemért, sikerült komoly előnyt összehozni a meccs utolsó negyedére – összegzett Sabáli Balázs vezetőedző. – A pécsi meccsre hiába készültünk fel tisztességesen, mentálisan nem voltunk ott a mérkőzésen. Sajnos a rossz dobóforma a csapategységre is negatív hatással van.


Az SKC április 4-én, szerdán este 6 órakor az Alba Fehérvár csapatát fogadja az alapszakasz záró meccsén.

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.