Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

SKC: a Kecskemét ellen javíthatnak

| Munkatársunktól | Sport

A Falco KC otthonában elszenvedett vereség után a Kecskemét ellen javíthat az SKC: Kostas Flevarakis tanítványai csütörtökön 18 órától fogadják a KTE-Duna Aszfalt csapatát.

A szombathelyi meccsre végre teljes kerettel utazhatott a Sopron KC. Az együttesben bemutatkozott az új irányító, Kinney, aki kimondottan jól kezdte soproni szereplését: 20 pontja mellett kiharcolt 8 faultot és kiosztott 5 gólpasszt is. A csapatnak ezzel együtt nem sok esélye volt a győzelemre. Az idei szezonban bombaformában kosárlabdázó vasiak ez alkalommal sem hibáztak, a meccs elejétől irányították a játékot, és kézben tartották a találkozót. A hármasokkal ezúttal is gondja volt a soproni együttesnek: 18 kísérletből mindössze 4 talált célba. Az SKC az utolsó negyedet tudta csak megnyerni, ez arra volt elég, hogy viszonylag kis különbségű vereséget szenvedjen a csapat.  

A mérkőzés végeredménye: Falco KC Szombathely – Sopron KC: 80–68. 

– Keményen küzdöttünk, de a Falco otthonában nem csak nekünk nehéz nyerni, a bajnokság legerősebb csapatával mérkőztünk – mondta Kostas Flevarakis vezetőedző. – Néhány játékosom ma gyengébb napot fogott ki, Thompson pedig faultproblémákkal küzdött. Haladunk tovább az utunkon, köszönjük a közönség támogatását!

Az SKC csütörtökön 18 órától fogadja a KTE-Duna Aszfalt csapatát.

Kapcsolódó cikkek

Csillagos ötös kosárszezon

Csillagos ötös kosárszezon

2018. 12. 19. | Rázó László

Euroliga második hely, magyar bajnoki cím, kijutás a válogatottal a jövő évi Európa-bajnokságra – Fegyverneky Zsófia pályafutása legjobb évét zárta 2018-ban. A rutinos hátvéd családanyaként is folyamatosan helytáll, férjével, Dénes Gáborral és hároméves kisfiával készül a karácsonyra.