Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

SKC: a Kaposvár jön szombaton

| Munkatársunktól | Sport

Megszerezte első hazai győzelmét a Jászberény ellen a Sopron KC együttese, azonban a hétvégi, Falco elleni találkozó elmaradt.

Kostas Flevarakis csapatában a Jászberény ellen Dillard bizonyította, miért ragaszkodott leigazolásához a vezetőedző, az irányító 20 pontot és négy hárompontost szerzett, mellette Wideman, Thompson és a közönségkedvenc Boriszov is eredményesen játszott, a győzelem nem forgott veszélyben. A végeredmény: Sopron KC – Jászberényi KSE: 92–83. 

Hétvégén a Falco ellen lépett volna pályára a csapat, a szombathelyi játékosok azonban a ZTE elleni meccs miatt karanténba kerültek, ezért elhalasztották a találkozót.

Kostas Flevarakis csapata így a Szeged elleni idegenbeli, valamint a Kaposvár elleni hazai találkozóra készül.

– Nem vagyunk könnyű helyzetben – nyilatkozta az edző. – Régebben egy hónapra terveztünk a csapattal, most egy hétre, ha előre tudunk gondolkodni, már örülünk. Bármikor közbeszólhat a vírus, halaszthatják a meccseket, így elsősorban fejben, koncentrációban nehéz a játékosoknak a következő feladatra összpontosítani. Így is örülök, hogy együtt dolgozhatunk a csapattal, és hozzá kell tenni, hogy a többi együttes is ugyanilyen nehéz helyzetben van.

A Naturtex-SZTE-SZEDEÁK – Sopron KC találkozó szerdán este 6 órakor kezdődik, a Sopron KC – Kaposvári KK mérkőzésen pedig szombaton, szintén 18 órától indul útjára a labda.

Kapcsolódó cikkek

Az SC Sopron ünnepe

Az SC Sopron ünnepe

2019. 12. 18. | Páder Vilmos

Az SC Sopron vezetése idén is a Liszt-központban tartotta karácsonyi évzáró ünnepségét. A rendezvényen köszöntötték a kiemelkedő sportolókat, valamint átadták az ajándékokat is.

Soproni siker az ökölvívóknál

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

A decemberi országos bajnokságon a ­hölgyek 60 kilogrammos súlycsoportjában arany­érmet nyert a soproni Gyevát SE bokszolója, ­Pribojszki Kata, aki harmadszor szerezte meg a bajnoki címet.