Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Őszi kispályás szezonzáró

| Munkatársunktól | Sport

Befejeződött a kispályás labdarúgó-bajnokság őszi szezonja.

A Kurucdombon és a tóparti sporttelepen összesen 453 mérkőzést rendeztek és 2362 gól született, ami meccsnaponként átlagosan 98 találatot jelent. A Sopron Városi Szabadidősport Szövetség által rendezett bajnokság szinte minden osztályában nagyon szoros a küzdelem. A kivétel a IV. osztály, ahol az I. osztályból visszalépett Hirschler toronymagasan vezet.

Piros lapot a játékvezetők tízszer alkalmaztak, a fegyelmi bizottságnak pedig bőven akadt dolga, voltak félbeszakadt találkozók, játékvezetői hibák, rendkívül sportszerűtlen összecsapások. Sajnos többen a kispályán vezetik le a felgyülemlett napi stresszt, és nem gondolnak arra, hogy agresszív viselkedésükkel mennyi kárt okoznak.

Kósa István, a szövetség elnöke a bajnokság első félidejében tapasztaltakat megfelelőnek ítélte, ugyanakkor azt ígérte, hogy a fegyelmi helyzet javítására a továbbiakban még nagyobb hangsúlyt fektetnek. 

Kapcsolódó cikkek

Harc az 5–8. helyért

Harc az 5–8. helyért

2024. 04. 24. | Munkatársunktól

Érvényesült a papírforma: a Sopron KC pályahátrányból nem tudta megszorítani az Alba Fehérvár együttesét, a Fejér vármegyei csapat 3–0-s összesítéssel...