Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Nőtt az esély a bennmaradásra

| Munkatársunktól | Sport

A bennmaradás szempontjából fontos pontot szerzett a Turris SE Sopron a Győri Elektromos elleni mérkőzésen.

A soproni asztalitenisz együttes Katona Gergely kiváló játékának köszönhetően 5–5-ös döntetlent játszott a győriekkel, ez pedig sokat jelenthet a végelszámolásnál az Extraligában.


A BVSC-től elszenvedett, egyértelmű vereség után a Győri Elektromos ellen készülhetett rangadóra a soproni együttes. A mérkőzés egyenrangú felek küzdelmét hozta: Katona Gergely végig kimagasló játékot nyújtva nyerte meg mindhárom meccsét, majd Markó András győzelmének köszönhetően már 5–4-re vezetett a Turris. Kramarics Gergő óriási csatát vívott a végső győzelemért, végül a döntő szettben minimális, 11–9 arányú vereséget szenvedett, így maradt a döntetlen a Sopron–Győr asztalitenisz-rangadón.


– A kiesés szempontjából a Győr elleni döntetlen egyértelműen előnyös a csapat számára, egyre valószínűbb, hogy lehetőségünk lesz a szeptemberi szezontól is Magyarország legrangosabb ligájában megkezdeni a bajnokságot – mondta a Turris játékosa, Kramarics Gergő. – A következő mérkőzés április 15-én lesz, amikor a jelenleg második helyen álló PTE PEAC csapata érkezik hozzánk, reméljük, minél többen buzdítanak majd bennünket a 11 órakor kezdődő találkozón.

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.