Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Küzdősportgála
A II. West Hungarian Fight nemzetközi gála ismét a küzdősportokra irányította a figyelmet Fotó: Griechisch Tamás

Küzdősportgála

| Munkatársunktól | Sport

Vasárnap rendezték városunkban a II. West Hungarian Fight küzdősportgálát. A Növényi Sportakadémia SE szervezésében különböző sportágak képviselői léptek a szorítóba, nívós mérkőzésekkel népszerűsítve a küzdősportokat.

Babos Zoltán, a Növényi Sportakadémia SE elnöke szerint fontos, hogy városunkban is egyre többen próbálják ki ezeket a mozgásformákat, a küzdősportgála pedig az egyik kiemelt értéke legyen a városi sportéletnek. 

A kínálatban olyan sportágak szerepeltek, mint az MMA, az amatőr és profi K1, a grappling vagy a Muay Thai – és nem hiányozhatott a programból a legismertebb hagyományos küzdősport, az ökölvívás sem.

A küzdősportgála megnyitóján dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok azt hangsúlyozta, hogy a sport, a mozgás a felnőttek mellett a feltörekvő generációknak is fontos, hiszen közösségi tevékenység, amely küzdeni tanítja a fiatalokat.

– Sopron mindig is támogatta azokat a sportrendezvényeket, amelyek túlnőnek a város falain és öregbítik Sopron jó hírét – mondta Csiszár Szabolcs városi sportfelügyelő. – A küzdősportok városunkban is növekvő népszerűségnek örvendenek, büszkék vagyunk arra, hogy olyan sportvezetők tevékenykednek Sopron térségében, akik ilyen nagyszabású sportrendezvényeket tudnak megszervezni és sikeresen lebonyolítani.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Az SC Sopron ünnepe

Az SC Sopron ünnepe

2019. 12. 18. | Páder Vilmos

Az SC Sopron vezetése idén is a Liszt-központban tartotta karácsonyi évzáró ünnepségét. A rendezvényen köszöntötték a kiemelkedő sportolókat, valamint átadták az ajándékokat is.

Soproni siker az ökölvívóknál

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

A decemberi országos bajnokságon a ­hölgyek 60 kilogrammos súlycsoportjában arany­érmet nyert a soproni Gyevát SE bokszolója, ­Pribojszki Kata, aki harmadszor szerezte meg a bajnoki címet.