Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Küzdősportgála
A II. West Hungarian Fight nemzetközi gála ismét a küzdősportokra irányította a figyelmet Fotó: Griechisch Tamás

Küzdősportgála

| Munkatársunktól | Sport

Vasárnap rendezték városunkban a II. West Hungarian Fight küzdősportgálát. A Növényi Sportakadémia SE szervezésében különböző sportágak képviselői léptek a szorítóba, nívós mérkőzésekkel népszerűsítve a küzdősportokat.

Babos Zoltán, a Növényi Sportakadémia SE elnöke szerint fontos, hogy városunkban is egyre többen próbálják ki ezeket a mozgásformákat, a küzdősportgála pedig az egyik kiemelt értéke legyen a városi sportéletnek. 

A kínálatban olyan sportágak szerepeltek, mint az MMA, az amatőr és profi K1, a grappling vagy a Muay Thai – és nem hiányozhatott a programból a legismertebb hagyományos küzdősport, az ökölvívás sem.

A küzdősportgála megnyitóján dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok azt hangsúlyozta, hogy a sport, a mozgás a felnőttek mellett a feltörekvő generációknak is fontos, hiszen közösségi tevékenység, amely küzdeni tanítja a fiatalokat.

– Sopron mindig is támogatta azokat a sportrendezvényeket, amelyek túlnőnek a város falain és öregbítik Sopron jó hírét – mondta Csiszár Szabolcs városi sportfelügyelő. – A küzdősportok városunkban is növekvő népszerűségnek örvendenek, büszkék vagyunk arra, hogy olyan sportvezetők tevékenykednek Sopron térségében, akik ilyen nagyszabású sportrendezvényeket tudnak megszervezni és sikeresen lebonyolítani.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Csillagos ötös kosárszezon

Csillagos ötös kosárszezon

2018. 12. 19. | Rázó László

Euroliga második hely, magyar bajnoki cím, kijutás a válogatottal a jövő évi Európa-bajnokságra – Fegyverneky Zsófia pályafutása legjobb évét zárta 2018-ban. A rutinos hátvéd családanyaként is folyamatosan helytáll, férjével, Dénes Gáborral és hároméves kisfiával készül a karácsonyra.

Biztos győzelem

Biztos győzelem

2019. 10. 09. | Munkatársunktól

Hazai pályán is megkezdte szereplését az új bajnoki szezonban a Sopron Basket. A meccs előtt adták át az elmúlt szezonra vonatkozó „Év játékosa” elismerést.