Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Karatesikerek
Felnőtt formagyakorlat kategóriában a soproni Rausch Zsófia (középen) első, Deák Ágnes (balra) harmadik lett

Karatesikerek

| Munkatársunktól | Sport

A Shotokan Tigrisek SE sportolói is rész vettek a Keszthelyen megtartott 5. Országos Ippon Shobu karateversenyen.

– Csapatunkból sokan első versenyükön álltak tatamira – mondta Gáncs Krisztián, az egyesület vezetője. – Bár voltak apróbb hibák, de szépen teljesítettek a versenyzők. A jövőben is folytatjuk az edzéseinket. Igaz, azt nem tudjuk, hogy mikor lesz újra lehetőségünk egy nagyobb tornán elindulni. Sajnos, szinte az összes versenyt törölték, illetve jövő évre halasztották. 

A versenyen a saját kategóriájában Vass Hunor, Gáncs Nóra, Rausch Zsófia, Gáncs Dávid első helyezést ért el. Második lett Deák Hanga, Deák Zsolt, Gáncs Nóra, Halász Kornél, Rausch Zsófia, Kocsis Árpád, Gáncs Krisztián. Kocsis Bendegúz, Deák Hanga, Mayer Bertalan, Deák Zsolt, Deák Ágnes pedig bronzérmet szerzett.

Kapcsolódó cikkek

Az SC Sopron ünnepe

Az SC Sopron ünnepe

2019. 12. 18. | Páder Vilmos

Az SC Sopron vezetése idén is a Liszt-központban tartotta karácsonyi évzáró ünnepségét. A rendezvényen köszöntötték a kiemelkedő sportolókat, valamint átadták az ajándékokat is.

Soproni siker az ökölvívóknál

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

A decemberi országos bajnokságon a ­hölgyek 60 kilogrammos súlycsoportjában arany­érmet nyert a soproni Gyevát SE bokszolója, ­Pribojszki Kata, aki harmadszor szerezte meg a bajnoki címet.