Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Futóverseny az erdőben

| Czetin Zoltán | Sport

A Sopron Pajzs akadályfutó versenyt október 12-én rendezik meg a soproni erdőben, itt különböző feladatokat kell teljesíteni futás közben.

Új terepfutó-akadályverseny várja a sportolókat. A Sopron Pajzs elnevezésű megmérettetésen 12 kilométeren 21 akadályt kell leküzdenie annak, aki szeretne végig érni a pályán. A versenyközpont a Lövér Kempingben lesz, ahol nevezni is lehet.  

– Nem kell megijedni az akadályoktól – mondta Elmas Hasan főszervező. – Két feladat kivételével ki lehet váltani azokat. Csupán tizenöt fekvőtámaszt és felülést kell csinálni helyettük.

A Sopron Pajzs versenyen nem adtak meg szintidőt, vagyis nincs meghatározva, mennyi idő alatt kell teljesíteni a távot. A szervezők kiemelt célja, hogy összehozza a sportolókat a természettel, ezért a versenyen résztvevők nevével egy emléktáblát készítenek és helyeznek el a soproni erdőben. A terek szerint ötven–hatvan fát is elültetnek majd az erdőgazdaság szakembereinek segítségével.

Kapcsolódó cikkek

Az SC Sopron ünnepe

Az SC Sopron ünnepe

2019. 12. 18. | Páder Vilmos

Az SC Sopron vezetése idén is a Liszt-központban tartotta karácsonyi évzáró ünnepségét. A rendezvényen köszöntötték a kiemelkedő sportolókat, valamint átadták az ajándékokat is.

Soproni siker az ökölvívóknál

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

A decemberi országos bajnokságon a ­hölgyek 60 kilogrammos súlycsoportjában arany­érmet nyert a soproni Gyevát SE bokszolója, ­Pribojszki Kata, aki harmadszor szerezte meg a bajnoki címet.