Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Futóverseny az erdőben

| Czetin Zoltán | Sport

A Sopron Pajzs akadályfutó versenyt október 12-én rendezik meg a soproni erdőben, itt különböző feladatokat kell teljesíteni futás közben.

Új terepfutó-akadályverseny várja a sportolókat. A Sopron Pajzs elnevezésű megmérettetésen 12 kilométeren 21 akadályt kell leküzdenie annak, aki szeretne végig érni a pályán. A versenyközpont a Lövér Kempingben lesz, ahol nevezni is lehet.  

– Nem kell megijedni az akadályoktól – mondta Elmas Hasan főszervező. – Két feladat kivételével ki lehet váltani azokat. Csupán tizenöt fekvőtámaszt és felülést kell csinálni helyettük.

A Sopron Pajzs versenyen nem adtak meg szintidőt, vagyis nincs meghatározva, mennyi idő alatt kell teljesíteni a távot. A szervezők kiemelt célja, hogy összehozza a sportolókat a természettel, ezért a versenyen résztvevők nevével egy emléktáblát készítenek és helyeznek el a soproni erdőben. A terek szerint ötven–hatvan fát is elültetnek majd az erdőgazdaság szakembereinek segítségével.

Kapcsolódó cikkek

Csillagos ötös kosárszezon

Csillagos ötös kosárszezon

2018. 12. 19. | Rázó László

Euroliga második hely, magyar bajnoki cím, kijutás a válogatottal a jövő évi Európa-bajnokságra – Fegyverneky Zsófia pályafutása legjobb évét zárta 2018-ban. A rutinos hátvéd családanyaként is folyamatosan helytáll, férjével, Dénes Gáborral és hároméves kisfiával készül a karácsonyra.

Biztos győzelem

Biztos győzelem

2019. 10. 09. | Munkatársunktól

Hazai pályán is megkezdte szereplését az új bajnoki szezonban a Sopron Basket. A meccs előtt adták át az elmúlt szezonra vonatkozó „Év játékosa” elismerést.