Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Extrém túra

Extrém túra

| Munkatársunktól | Sport

Több mint ötvenen vettek részt a Shotokan Tigrisek SE vasárnapi túráján. A kirándulás volt az első felkészítő a januári Extrem Burgenland Fertő tó kerülő túrára.

A szép időben 20 kilométeres távot tettek meg a résztvevők. – Az útvonal kijelölésénél figyelembe vettük, hogy rövidebb utat teljesítünk, ezért 500 méter szintemelkedést kellett leküzdeni – tájékoztatta lapunkat Gáncs Krisztián, a szervező egyesület vezetője. – Ez kimondottan teljesítménytúra volt, azaz nem csak a távra, hanem a teljesítés idejére is figyeltünk. A soproni és környékbeli résztvevők mellett érkeztek túrázók Győrből, Zircről és Budapestről is. Mindenki jól bírta a tempót, és a frissítőponton elfogyasztott zsíros kenyér ellenére is 4 óra 36 perc alatt visszaértük a célba. 

A következő felkészítő túra december 1-jén, vasárnap lesz, ott kisebb szintemelkedés mellett 30 kilométert kell majd teljesíteni.

Kapcsolódó cikkek

Pro Urbe díjas Török Zoltán

Pro Urbe díjas Török Zoltán

2019. 12. 18. | Rázó László

A soproni női kosárlabdázás és ­Török Zoltán neve az elmúlt két és fél évtizedben szinte összeforrt. Bajnoki és kupagyőzelmek sora, Ronchetti Kupa elsőség, soproni rendezésű ­Final Four, Euroliga-döntő – nehéz lenne felsorolni a klub eredményeit.

Nem csupán futó barátság

Nem csupán futó barátság

2019. 12. 18. | Huszár Judit

A közös sport, a közös élmények, szenvedések összekötnek, barátságokat, szövetségeket szülnek. Megtapasztalják ezt nemcsak azok, akik valamilyen csapatsportot űznek, hanem a futók is.