Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Extrém túra

Extrém túra

| Munkatársunktól | Sport

Több mint ötvenen vettek részt a Shotokan Tigrisek SE vasárnapi túráján. A kirándulás volt az első felkészítő a januári Extrem Burgenland Fertő tó kerülő túrára.

A szép időben 20 kilométeres távot tettek meg a résztvevők. – Az útvonal kijelölésénél figyelembe vettük, hogy rövidebb utat teljesítünk, ezért 500 méter szintemelkedést kellett leküzdeni – tájékoztatta lapunkat Gáncs Krisztián, a szervező egyesület vezetője. – Ez kimondottan teljesítménytúra volt, azaz nem csak a távra, hanem a teljesítés idejére is figyeltünk. A soproni és környékbeli résztvevők mellett érkeztek túrázók Győrből, Zircről és Budapestről is. Mindenki jól bírta a tempót, és a frissítőponton elfogyasztott zsíros kenyér ellenére is 4 óra 36 perc alatt visszaértük a célba. 

A következő felkészítő túra december 1-jén, vasárnap lesz, ott kisebb szintemelkedés mellett 30 kilométert kell majd teljesíteni.

Kapcsolódó cikkek

Bronzérmes felnőtt Tigrisek

Bronzérmes felnőtt Tigrisek

2021. 06. 16. | Munkatársunktól

A Soproni Tigrisek SE felnőttcsapata bronzérmet szerzett a férfi kosárlabda NB II. nyugati csoportjában, miután a bronzcsata harmadik mérkőzésén legyőzte az Oroszlány (OSE Lions II.) együttesét, így 2–1-es összesítéssel léphetett a dobogó harmadik fokára.