Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Extrém túra

Extrém túra

| Munkatársunktól | Sport

Több mint ötvenen vettek részt a Shotokan Tigrisek SE vasárnapi túráján. A kirándulás volt az első felkészítő a januári Extrem Burgenland Fertő tó kerülő túrára.

A szép időben 20 kilométeres távot tettek meg a résztvevők. – Az útvonal kijelölésénél figyelembe vettük, hogy rövidebb utat teljesítünk, ezért 500 méter szintemelkedést kellett leküzdeni – tájékoztatta lapunkat Gáncs Krisztián, a szervező egyesület vezetője. – Ez kimondottan teljesítménytúra volt, azaz nem csak a távra, hanem a teljesítés idejére is figyeltünk. A soproni és környékbeli résztvevők mellett érkeztek túrázók Győrből, Zircről és Budapestről is. Mindenki jól bírta a tempót, és a frissítőponton elfogyasztott zsíros kenyér ellenére is 4 óra 36 perc alatt visszaértük a célba. 

A következő felkészítő túra december 1-jén, vasárnap lesz, ott kisebb szintemelkedés mellett 30 kilométert kell majd teljesíteni.

Kapcsolódó cikkek

Csillagos ötös kosárszezon

Csillagos ötös kosárszezon

2018. 12. 19. | Rázó László

Euroliga második hely, magyar bajnoki cím, kijutás a válogatottal a jövő évi Európa-bajnokságra – Fegyverneky Zsófia pályafutása legjobb évét zárta 2018-ban. A rutinos hátvéd családanyaként is folyamatosan helytáll, férjével, Dénes Gáborral és hároméves kisfiával készül a karácsonyra.