Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Érmes karatésok

| Munkatársunktól | Sport

A soproni Shotokan Tigrisek SE valamennyi versenyzője érmet nyert a hétvégén Levélen rendezett karate kupán.

 A WKF szabályrendszerben kiírt versenyen három ország 24 egyesületének 192 versenyzője közel 300 nevezéssel vett részt. A soproniak két arany-, négy ezüst- és egy bronzérmet hoztak haza, valamint az övék lett a 14–15 éves haladó kata (formagyakorlat) kategóriában a dobogó két felső foka is.

A verseny jó felkészülési állomás volt a jövő heti keszthelyi BKOH Európa Kupa előtt, ahova már egy nagyobb, kibővített csapattal indul a Shotokan Tigrisek SE. Az egyesület kezdő karatésai november 25-én Sopronban a saját szervezésű Tigrisek Karate Kupán mérhetik majd össze tudásukat. A soproni csapat két sportolója (Gáncs Adrienn és Gáncs Dávid) tagja a jövő júliusi SKIF Világbajnokságra készülő csapatnak is.

Kapcsolódó cikkek

Pro Urbe díjas Török Zoltán

Pro Urbe díjas Török Zoltán

2019. 12. 18. | Rázó László

A soproni női kosárlabdázás és ­Török Zoltán neve az elmúlt két és fél évtizedben szinte összeforrt. Bajnoki és kupagyőzelmek sora, Ronchetti Kupa elsőség, soproni rendezésű ­Final Four, Euroliga-döntő – nehéz lenne felsorolni a klub eredményeit.

Nem csupán futó barátság

Nem csupán futó barátság

2019. 12. 18. | Huszár Judit

A közös sport, a közös élmények, szenvedések összekötnek, barátságokat, szövetségeket szülnek. Megtapasztalják ezt nemcsak azok, akik valamilyen csapatsportot űznek, hanem a futók is.