Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Eredményes asztaliteniszezők

| Munkatársunktól | Sport

Mozgalmas hetet zártak a soproni Turris asztaliteniszezői.

A csapatok egy hét alatt öt bajnoki meccset játszottak, de egyéni versenyeken is szerepeltek. Az NB I-es bajnokságban a Tata ellen 8:6 arányban kikapott a Turris, a High Life Budapestet viszont 8:6-ra megverte. Az NB III-as bajnoki meccseken a Szentgotthárd ellen 13:5-re nyertek, a Bük 10:8, a Celldömölk pedig 11:7 arányban diadalmaskodott a soproniak ellen.

Fehér Leó az országos felnőtt bajnokságban játszott, és a 32-ben fejezte be a versenyt. A 18 éves sportoló többek között attól a Szudi Ádámtól kapott ki, aki már kiharcolta az olimpiai részvételt.

A Turris veteránjai Veresegyházán országos, nyílt ranglistaversenyen játszottak, ahol szép eredményeket értek el. Cseri Erika 50+-ban egyéniben és párosban is a második helyen végzett, Daru Zsolt ugyancsak ebben a kategóriában párosban győzött, míg egyéniben harmadik lett, Dohnál Gábor pedig a 40–50-es mezőny páros versenyében diadalmaskodott. Dr. Fülöp József a 75–80-as kategóriában párosban nyert bronzérmet.

Június 12-én a csapatok az utolsó bajnoki meccseiket játsszák. Az NB I-esek itthon a Dunaújváros ellen küzdenek 11 órától, míg az NB III-asok Győrben vendégszerepelnek. 

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.